Bekijk het filmpje en krijg een indruk van de training!

By Romy | Nieuws

Apr 04
Follow

About the Author

Hola! Ik ben Romy en heb na mijn vrijwilligerswerk in Guatemala (2006), samen met Jurrien Stichting Muses opgericht. Mijn buitenlandervaring was onvergetelijk en inspireert mij nog dagelijks.

Leave a Comment:

(1) comment

ingrid oud 21/12/2013

hi Romy, gisteren aan de vrijwilligers training meegedaan. Super! bewustwording van situaties waar je in terecht kan komen en hoe daar mee op te gaan…. ga 2 januari 1 maand naar Vietnam en voel er nu toch voor sponsors te zoeken via een mail en vrienden en bekenden. ik zou graag een kort lijstje van jou hebben van zaken die met rel weinig geld te realiseren zijn, bv de kosten daar van inentingen Hep A voor 100 kinderen. als mensen hier zien dat dat bv 10 euro kost denk ik dat ik meer mensen kan motiveren gld over te maken. heb jij dat voor mij zodatik dat bij de mail kan voegen..? Dank en groet Ingrid Oud 06 488 69131

Reply
Add Your Reply

Leave a Comment: