Activity International

Let's make memories!
Met onze reizen willen we zoveel mogelijk vrijwilligers en reizigers in contact brengen met andere culturen. Omdat we hen een onvergetelijke ervaring willen bezorgen, maar ook om een bijdrage te leveren aan een wereld waarin mensen meer begrip voor elkaar hebben. Om dit te bereiken hebben we een veelzijdig aanbod van mogelijkheden Wereldwijd.
Mooie herinneringen maken tijdens je vrijwilligerswerk, daar gaat het ook bij ons om. En die herinneringen zijn het mooist als je die samen maakt. Met ons, met jou, met de lokale begeleiding en niet te vergeten met de lokale bevolking! Wij regelen het voor je. En dat doen we met veel plezier! Wat je plannen of dromen ook zijn: doe het gewoon en let's make some memories!

We hebben allemaal onze specialiteit en dat is handig voor jou, want je hebt vanaf boeking tot vertrek een vaste coördinator als contactpersoon. Mét de juiste kennis! Je kunt bij ons terecht met al je vragen en we helpen je graag met al je voorbereidingen voor je vrijwilligerswerk. Dat doen we iedere dag met veel plezier! Maar ook als je op je project aan het werk bent, zijn wij er voor je! Want we vinden het belangrijk dat je met een goed gevoel vertrekt en met de wetenschap dat je altijd iemand hebt om op terug te vallen. We weten uit ervaring hoe mooi en waardevol een buitenlandavontuur kan zijn. En dat gunnen we jou ook.

 • Al 30 jaar ervaring
 • Veel mooie en nuttige vrijwilligerswerkprojecten
 • Persoonlijk, flexibel, deskundig en enthousiast
 • Meer dan 30 bestemmingen
 • Al meer dan 20.000 avonturiers op weg geholpen
 •  

  Onze vrijwilligers die door Muses getraind worden, halen meer uit hun vrijwilligerswerk! Ze zijn beter voorbereid op hun rol als vrijwilliger en leren zichzelf beter kennen.

  Oprichter Romy van Stichting Muses vertrok in 2006 via Activity International naar Guatemala. Activity International liet als eerste vrijwilligersorganisatie haar vrijwilligers door Stichting Muses trainen. 


  Vrijwilligerswerk in het buitenland doen via Activity International? Bezoek één van de informatiedagen!